Lär känna dina toner

Lär känna dina toner

Att ta hand om sig själv och göra sig fin handlar om otroligt mycket mer än att bara måla naglar, Det handlar om att lära känna sig själv. Vad man tycker om att bära och vad man passar i. Genom att till exempel avgöra om du har en kall eller en varm färgskala kan detta bli enklare. Både när det gäller kläder, smink och vilken hårfärg som du passar i.

Många väljer att vända sig till en expert för att få hjälp med att hitta den personliga stilen. Genom att göra detta kan man spara mängder med tid men även få en bra grund för att ta rätt beslut i framtiden. Är du vår, höst, sommar eller vinter när det kommer till din färgskala? De allra flesta ser bäst ut när de klär sig i färger som påminner dem om dem själv. Till exempel om du är blond, har mycket ljus hy och blåa ögon är färger som ljusrosa, och ljusblått ofta mycket passande för dig.

Även om det kan hjälpa dig att ta en titt på färgskalorna och avgöra vad du har för undertoner är det viktigaste att du kommer ihåg att så länge som du trivs i kläderna som du bär på kroppen, så länge du upplever att du kan rocka din sminkning och älskar din hårfärg spelar det ingen större roll alls. Så länge som du känner dig snygg kommer även andra människor att tycka att du ser bra ut, det handlar helt enkelt om självförtroende och självförtroende är känt för att vara sexigt. Ha därför i åtanke att alla tips och råd som du hittar online är just tips och råd, för hur du kan klä dig om du vill. Det är inte ett måste och du bestämmer själv vad du vill bära.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante