Fantastiska skönhetstips

Fantastiska skönhetstips

För dig som alltid vill se ut som att du är tagen ur en sagobok finns det många skönhetstips som du kan hitta på nätet och i tidningar. En del av dem är lätta att följa medan andra kräver mer jobb från din sida.

Här kommer ett par skönhetstips för olika delar av kroppen. Läs mer genom att söka på enkla skönhetstips online.

  • Har du småhår som ofta sticker upp från din hårbotten och förstör din frisyr? Lite hårspray kan fixa detta, spraya hårspray i handflatan eller på en tandborste. Därefter kan du försiktigt borsta ner dina hårstrån utan att hårsprayen tynger ned resten av din frisyr.
  • Ska du ut och festa? Tvätta håret dagen innan istället för samma dag, då kommer du att få en mer hållbar partyfrisyr oavsett om du vill göra tunga lockar eller om du föredrar ett stajlat ruffs. Partyfrisyrer är nämligen enklast att göra på halvsmutsigt hår och håller bättre med stajling-produkter när håret inte är nytvättat.
  • Kosten är alltid av största vikt när du vill se bra ut. Detta gäller även när det kommer till ditt hår, om du har torrt, slitet och glanslöst hår handlar detta inte om att du behöver byta schampo. Istället handlar det om att du behöver förändra din kost och äta bättre. Det kommer att ge dig ett vackert hårsvall. Fokusera på vitaminer från växtriket och överväg att ta ett kosttillskott om du upplever att du har svårt att äta en kost som innehåller allt du behöver.
  • Om du vill ha en babylen hud, testa babyolja eller kokosolja. Detta är välgörande för din hud och genom att smörja in din kropp efter duschen kommer din hud att bli len på ett sätt som du aldrig har varit med om förut. Kokosolja är dessutom billigt att köpa i bulk. Ha i åtanke att olika lotions du köper ofta innehåller silikoner. Dessa behandlar inte din hud och visst känns huden len efter att du har smort in dig, silikonerna lägger sig dock på utsidan av din hud och behandlar inte huden inifrån.
  • Om du har påsar under ögonen och snabbt behöver bli av med dem kan du använda dig av en kall metallsked. Lägg baksidan under ögat på den puffiga delen ett par minuter och de kommer snabbt att krympa.
  • Ta hjälp av en makeup artist för att hitta rätt foundation för dig, du behöver bara göra detta en gång och oftast är det helt gratis att få rådgivning.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante